Sunday, July 1, 2007

PIF

Bucillától másoltam át ezt a szöveget egy-az egyben... elnézést érte.... De én is benne vagyok:)


Évi kezdeményezte ezt a csodás akciót, ha úgy érzed, hogy te is szeretnél csatlakozni, hát jelentkezz! Hisz kapni jó, de adni még jobb! Azt hiszem, ez lehet az alapja a külhonokban működő PIF (Pay It Forward) akcióknak. Nem kellett sok, hogy én is beálljak a sorba. Elolvastam, és nagyon tetszik az ötlet. A lényeg: ne azt várd, hogy mit kapsz - hanem add tovább a jótettet! Nézzük a lényeget: I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don't know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week... LOL... but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog (or - in your life - if you happen to be blog-less). Az első három ember, aki jelentkezik itt, megjegyzésben a blogomon és ő is kiteszi ezt a felhívást a saját blogján: küldök neki saját készítésű ajándékot. Nem tudom, milyen ajándékot fog kapni, és ne várja, hogy holnap, vagy a jövő héten megérkezik, de az elkövetkezendő évben biztosan érkezik egy kis csomag tőlem. Az egyedüli dolog, amit kérek érte: te is tedd meg az ígéretet a blogodon (vagy a való életben, ha nincs blogod), add tovább a jótettet. Aki belefért az első három megjegyzésbe, az küldjön egy levelet az annaitto@gmail.com címre (szóközök nélkül) a címével, esetleg blogcímével együtt.

9 comments:

Nina said...

s benne lennék, akkor most nálad is írjam, vagy elég volt bucillánál?? :)
Nem értem pontosan, hogy ki kinek meg hogyan.. :-D

Nina said...

Ralina felvilágosított, hogy mivel már írtam bucillánál, akkor itt ne írjam, mert duplán számít. Szóval akkor írtam bucillánál, ne haragudj!

Laci said...

En ide is szeretnek jelentkezni (tudom hogy duplan szamit mivel mar a Cherrynel is jenentkezdem)

Szolj hav van meg hely!

Kati

annaitto said...

Üdvözöllek Katica!!!!! Te vagy az első.... már azt hittem, tőlem senki sem szeretne ajándékot kapni:(
A mail címemre légyszíves küldd el nekem a "koordinátáidat" ....

Nina said...

Anikó, én nagyon szeretnék Tőled ajándékot, és adni is szeretnék Neked, ilyen formában is lehetne esetleg? :)

annaitto said...

Persze Nina, örömest:)

Nina said...

Anikó: részemről az öröm :)
Nos, akkor köszönöm szépen, hogy csere-hímzünk egymásnak!!
Puszi, Nina

Ui: tündéri a lánykád!

Cserny Cherry Ildikó said...

Ez jó ötlet volt Nina! Annaitto, ha gondolod én szívesen leszek a harmadikad és örömmel fogadlak hozzám harmadiknak ha szeretnéd.

annaitto said...

Rendben Cherry Ildi, akkor mindkettőnknek 3 van :) Te vagy a 3..... Még egy kicsit figyellek hogy jobban megismerjelek.... Katicáéban már majdnem biztos vagyok, Nináét már sejtem.... Neked kell kitalálnom valamit :) A határidő végül is 1 év lenne.... ígérem nem fogom betartani, de az ajándékokat jelentkezési sorrendben készítem :)