Wednesday, December 5, 2007

Noel en Alsace




Gyorsan megcsináltam egy apróságot.... karácsonyi ajándék lesz belőle. A barátnőm aki kapja még ha erre is jár, nem érti a magyar nyelvű bejegyzést ;)

Permin of Koppenhagen 16 szálas vászonra készült 1 szálon 1 szállal, selyem fonallal. A hímzés mérete 4 x 4 cm. A keret IKEA-s Malmo nevű tükör, amit szépen ki lehet venni a keretből. Ára 2,99 Euro. A hímzés nem üveg alatt van, hanem kissé domború, vatelin van alatta...

Készülök a karácsonyra, hamarosan mutatom a többit is:)

5 comments:

Cserny Cherry Ildikó said...

Nagyon szép! Azt a tükröt az ikeában már én is nézegettem, de nem ugy tünt mintha szétlehetne szedni sérülés nélkül. Hogy csináltad? lehet hogy megpróbálom én is ha van valami technikád.

annaitto said...

Ildi, semmi különös technika nem kell hozzá, hátul a tükröt késsel vagy sniccerrel szépen ki lehet szedni, csak a ragasztást kell kiügyeskedni. Az RP szíveket is ilyenbe raktam csak akkor még csak natúrt lehetett kapni + az otthoni IKEA-ban még olcsóbb is, még 400 pénzbe sem kerül:)

Nina said...

Én is vettem egy ilyet, asszem épp akciósan került vagy 300 pénzbe, natúr. Még nem piszkáltam ki a tükröt belőle, de tutira ki lehet :)

Ildi, Ikeázzunk? :-D :-D

Anikó, megint csak ámulok, nagyon szép a mini hímzésed, gyönyörű lett a kép!

L'atelier de LiliRose said...

Une merveille de finesse!

patricia said...

C'est vraiment tout petit !
Tu as des doigts de fée.
Patricia