Sunday, July 15, 2007

Belevágtam....

Belevágtam újra az anyagba :) És egy nagy munkába is... Elkezdtem AZ EMBER-t. Először egy DMC terítő-kitből akartam kivenni egy evenwawe - unifil fehér vásznat, elkezdtem bekockázni, öltésméretet próbáltam, végül úgy döntöttem hogy ez is Belfast anyagra készül, de nem egyszálasan mint a minijeim.... (A kép bal alsó sarkában van a próba ) A képen pedig a kellékeim amiket használni fogok.... abból a színből amit elkezdtem, a leírás 19 motringot ír, és akkor hol van még a másik 56 szín.... Bátortalanul vágtam bele, de lehet hogy ez lesz életem "főműve" és Bucilla megnyugtatott, hogy az ember az "életművét" akár éveken keresztül is készítheti.... hát jó, próbáljuk meg.... Az első öltést 2007.július 13-án pénteken éjfél előtt két perccel öltöttem. ... nem tudom írom-e még ezt a blogot akkor amikor el fog készülni.
Más munkáimat nem hanyagolom el miatta, a SAL-t, PIF-et és a francia rr-emet elsőként csinálom és mást is fogok hímezni magam és más örömére..... :)


A magyar RR-ek közül eddig az IV RR-emet kaptam vissza, KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI VARRT RÁ!!!!!!!!!!!! Nem tudom keretezve lesz-e vagy párnát csinálok belőle .... esetleg megtartom Annának ha már az ő adatai vannak rajta....
Én személy szerint az IV-t befejeztem, a JJ-t befejeztem és az FS-ből Brigusz kendőjén a tündérkét már csak kontúroznom kell.... (Ha valaki meg tudná mondani a férje nevét, hogy hová küldjem.... légyszi )

Olyat tervezek csinálni amit még nem tettem.... másodszor is kivarrom u.azt a mintát..... a 3 R.P szívet :) az oka: találtam kovácsoltvas akasztót szép kis porcelán fejjel.... a szívminta meg pont beleillik és mivel az elsőt is szándékosan abba a keretbe varrtam, nincs szívem kiszedni.... hát újra kell csinálnom és akasztók a konyhámat fogják díszíteni.... konyharuhát , kéztörlőt fogok rá akasztgatni :)

6 comments:

annaitto said...

ha már feltöltöttem a képet utána már nem lehet elforgatni... vagy csak én vagyok ennyire béna....

Judilla said...

Menj vissza a szerkesztésbe, töröld ki a képet, aztán elforgatás után visszatöltöd... Jobb megoldást én nem tudok:(
Hol bukkansz rá ezekre a szivecskés kincsekre?

bucilla said...

Monumentális lesz az embered;) nekem is lesz egy fő művem, amit hamarosan elkezdek talán, de 3 közül még nem tisztult le bennem melyik is lehetne az!

Timici said...

a fő műved nem semmi munka lesz, kíváncsian várom a fejleményeket majd vele kapcsolatban. Kendőd nagyon szép lett, örök emlék és Annának is, hiszen neki "szól". A szivecskék helyesek, jól fognak mutatni ebben az akasztós keretben;)

Nina said...

Anikó, eszméletlen jó dolgokat találsz!!!
Ez az olló valami csoda!
Meg az akasztó... és minden :)))
Annyira sajnálom, hogy MAgyarországon egyáltalán nem lehet iylesmit beszerezni, így csak fáj a szívem a csodáid láttán :)

Életed fő hímzőműve miatt ne aggódj, mégha csak 2-3 év múlva is készül el, a lényeg, hogy szeresd hímezni, és akkor nem lesz gond :)
Várom én is majd a fotókat, ahogy alakul :)

helen said...

Jól mutat a kendőd készen. Kicsit nehézkesen készült el... de most már nálad van!

Az rp szívet abba az akasztóba találták ki! Nagyon jól kiemelik egymást!

A főműved pedig már nagyon régóta szíved csücske... szóval ez a sorsod: bele kellett kezdened! Tart, amíg tart, de ezt ki kell hímezned. Nekem egyelőre még nincs főmű-terv-hímzésem...