Thursday, June 14, 2007

Sziasztok! Újra itt!!!


Az otthon eltöltött szép napok után újra itt vagyok!


Szeretném veletek újra megosztani a gondolataimat, szeretnék ötleteket adni és tanácsokat kérni :)


Nagyon örülök annak hogy Évit személyesen is megismerhettem, és annak hogy Judit - Violent "mint mindig" ismét szakított rám 1 délutánt - ezek a fagyizások felejthetetlenek, főleg mert nagyon szép munkákat mutatott és olyan tervezőre hívta fel a figyelmem akit eddig nem is ismertem .....



Szeretném először is megmutatni hogy otthonjártamkor milyen meglepiket kaptam :)


Nagyon tetszenek, itt is köszönöm milliószor :)

Ez a fityegő Nina ajándéka, nagyon szép, precíz munka.... most vettem észre hogy a kép homályos, ígérem lecserélem szebbre hogy lássátok milyen kecses kis fityegő :)
Fel is akartam akasztani gyorsan a szekrény kulcsára, de akkor vettem észre hogy a 4 kulcsból 1 sincs a helyén..... Annából még nem sikerült kikönyörögnöm hogy árulja el a rejtekhelyüket :)



Ezt az I.V. képecskét Évinek köszönöm.... látszik hogy ismeri már jól az ízlésem, sőt külön köszönöm hogy személyes vonatkozásokat is rakott bele....

Ezeket az állatkákat Anna kapta volt középiskolás osztálytársamtól, Maczekó Petitől. Az édesanyja csinálta őket. :) Anna szívesen bábozik velük.... lehet hogy ilyen irányban is el kellene kezdenem kreatívkodni? El is határoztam hogy ezentúl összegyűjtöm a pezsgősdugókat... de nincs szerencsém, mert amit azóta megbontottunk mindnek parafadugója volt..... Nagyon kedves gesztus, köszönjük Péter :)





Annak bizonyítékaként hogy más kreatívkodásokat is tervezek, és Évi gyönyörű csipkesálján belelkesedve vettem fonalat Annának pulóver-sapkához.... régen nagyon sokat kötöttem, jó lesz felfrissíteni az emlékeket :) Még jó hogy a 35-fokos melegben még nem kell a télre gondolnom és lesz időm kitalálni valami különlegeset :)




Pécsett végigjártam a kézimunkaüzleteket, a választék már bocsánat, de eléggé lehangoló....

azért vettem pl Permin 16szálas vásznat két színben.... az ára nem olcsó, de még így is feleannyiba került mint itt u.ez a kategória.... most megint lesz mire gyártanom a miniket :)




Van egy új ötletem is :) A múlkor Bucillától kapott mintából kivarrt igazán kis mini abct amit a szívkeretben mutattam meg, most új keretben van, de azt hiszem ez sem a végleges helye.... kitaláltam ugyanis hogy gomb lesz belőle....a mérete akkora mint 1 két eurós -é és ugyanakkorák a PRIm behúzható műanyag gombok is :) .... a napokban ha lesz kis időm ráapplikálom.... az is 16szálas vászonra készült, elvileg nem lesz nehéz felfeszíteni a foglalatra.... remélem....



Most így néz ki a kép,



és ezekre a gombokra gondoltam....


Első helyzetjelentésként mára ennyit, hamarosan jövök :)

3 comments:

Cimpulusz said...

Nagyon helyesek a "kincsecskéid"!:)

helen said...

Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk személyesen :)
A meglepit nagyon szívesen! Örömmel hímeztem! És jó, hogy a minta adta a lehetőséget a tartalom elrejtésére :) Vagyis kiemelésére. Nézőpont kérdése.
Épp beleillik a keretbe, ami volt neked :D

Ki az a tervező, akit eddig nem ismertél? És tetszik?

Judilla said...

Üdv újra itt:)) A fonalaid csodásak! Kiváncsi leszek mi lesz belőlük..