Monday, February 15, 2010

nem , nem

nem is akkora baj hogy most korábbi dolgok között kutakodok, mert a mostani folyamatban lévő munkáim többsége - persze, nálam mindig vannak párhuzamos munkák - ajándék lesz.... megkésett... karácsonyi:(
hamár a karácsonyt megemlítettem, ismét rá kellett hogy jöjjek hogy valami nem jól van, valami nem jól működik nálam. Az idén (azaz tavaly ) sem volt hímzett adventinaptáram;az ajándékok egy része nem készült el, a végén pedig el is halasztottam. Szégyenszemre, de úgy gondoltam hogy a barátaimnak örömet fog okozni az ajándékom később is. Az AJÁNDÉK, ami nem egy összedobott mütyürke csak azért hogy elmondhassam hogy ezt a kötelességet is letudtam....
sokat bütyköltem, pl. ilyenekkel:


Amikből adventi koszorúkat és temetői díszeket csináltam. (megjegyzés: elszomorított hogy a korábbi díszeket amiket a pécsi temetőbe vittem 3 azaz három napon belül kedves emberek ellopták) Sajnos képeket a kész dolgokról ne tudok mutatni.

Nem tudok mutatni képet arról a másfél tucatnyi süteményféleségről sem amit karácsony előtt készítettem, sőt a fenyőfánkról sincs képem. A fát már december elején felállítottuk mint a francia családok többsége. (IKEA-ban vettem visszaválthatósat;) Matt ezüst volt az idei domináló szín. Anna nagy lelkesen segített, le kellett fékezni hogy a napok múlásával ne akarjon mindenféle saját készítésű kis ezt meg azt is ráaggatni. Szenteste pedig útnak indultunk. Amikor mások a szentestei vacsorájukat fogyasztják, mi valahol araszolunk előre Franciaországot elhagyva az olaszországi autópályán. Ez még csak a félút és jó hogy ilyenkor az autópályák kiürülnek mert lehet haladni.... haladni HAZA!
Karácsony előtt egy kis redwork deko került a nappali falára a kanapé fölé:A minta Natalie Lymer , a Cinderberry Stitches tervezőjének műve, ami Rapberry Cream néven vásárolható meg.

1 comment:

Nina said...

Szeretem a termésekből eszkábált szépe díszeket :) Nagyon szép a redwork sorozatod is így keretben, szép sorban... :)