Monday, August 17, 2009

Otthon voltunk....

nagyon gyorsan eltelt az időnk, gyakrabban kellene megfordulnom arrafelé;). Igyekeztem mindenre kis időt szánni ami fontos, nem maradhatott ki Szatina a világ közepe, a BALATONI nyár (igen így nagybetüvel) a régi felejthetetlen emlékek helyszíne, (ráadásul Anna is imádja mert nem sós a víz:)) ) Pécsett kissé kautikusak az állapotok, az volt a benyomásom hogy az egész város fel van túrva... ( Mi lesz belőle 2010-ig? Az EKF-ig?) és a BARÁTAIM.

Találkoztam Bettivel, Judittal és Ninával is ...(abc sorrendben;) )
Gyönyörű meglepetésekkel készültek!

Bettitől szütyőt kaptam a folyamatban lévő munkáimnak, elég nagy ahhoz hogy egy munkához való minden ketyere beleférjen:))


Gyönyörű szabadtűzéssel díszítve:

Minden részlete aprólékosan kidolgozva:


Apróban hímzett mintával díszítve:

édes kis tűtartót, és egy Shetland Triangle gyapjúkendőt!!!!. Kár hogy még 40 fok körül van a hőmérséklet, szívesen tekergetném magamra már most is :)))


Köszönöm Betti a GYÖNYÖRŰ ajándékokat és hogy szántál rám időt hogy megmutasd egy álkezdő kötögetőnek hogy is fogjon hozzá egy ilyen szépség elkészítéséhez!!!! Az ajándékaimat az Ő blogján is megnézhetitek! Itt. Betti, köszönöm a kis képet amivel a blogodon a bejegyzést díszítetted! "Amies pour toujours"

2 comments:

Nina said...

Gyönyörű ajándékokat kaptál, Bucilla annyira de annyira ügyes és kreatív :))
Szuperek, jó, hogy láttam élőben is :)

bucilla said...

Nagyon szívesen, örülök hogy tetszenek, és remélem egytől-egyig jó hasznát veszed mindnek, használd őket egészséggel!
És persze én is nagyon köszönöm amit tőled kaptam!