Friday, May 8, 2009

Mivel...

Katica blogján láttam, hogy megérkezett hozzá az ajándékom, megmutathatom én is mit küldtem neki. Valószínű már nem is számított rá, hiszen ez egy régi PIF ajándék jócskán megkésve... Mióta jelentkezett, és láttam hogy szereti a katicákat, azóta gyüjtögettem őket;) : képeslapot, BC mintát, táskatartót, fonalrendezőt, csipeszkét, gombot a tasakra.
A tasakra a monogramját hímeztem 1 szálon 1 szállal. A minta a "les belles lettres d'Alexandre" könyvből van.

5 comments:

Márti said...

Klassz csomag, nagyon jókat válogattál össze!!! :)

katica said...

Itt is szeretnem meg egyszer meg koszoni a csodas ajandekot! Tenyleg nem szamitottam ra, es pont jo kor erkezet hogy egy kis elet erot adjon nekem!

Millo koszonet!

Nina said...

Nagyon szép a hímzésed, mint mindig! Amióta miniket is hímzek, 10x jobban értékelem, mert tudom, mennyi meló van vele :)
Klassz ajándék csomag, Katica jó Neked :)

SuetiMueti said...

Szia! Eddig csak olvasgattalak! Nagyon szép az ajándékcsomagod, de szeretnék én is egy ilyen kis "táskát" az ollómnak és a tűknek, stb... tudsz segíteni? Kézimunkában rettentő kezdő vagyok, de nekiálltam egy dimension hímzésnek, és mindig a hímzés zacskójában van minden, félek hogy egyszer elhagyok vmit... Előre is köszi:)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇