Sunday, December 21, 2008

Játékra hívlak... Play with me... Spiel mit mir... Joue avec moi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mutatok egy képet, egy hímzés kezdete van rajta, ami egy barátomnak készül. Találd ki a minta tervezőjét és címét! Írj megjegyzést a blogomon a megfejtéssel. Írd ki a blogodra hogy velem játszol. December 31.-én délben a helyes megfejtők között kisorsolok egy meglepetésajándékot! Sok szerencsét!

I show you a picture with a stitching I started for a friend. Guess who the designer is and what is the name of the design.
Leave a comment here with your answer. Write a post on your blog about my game, use my blog's link please.
On 31st of December at noon (Central European Time) I'll raffle a name among the correct solvers and I'll send a surprise to the winner!
Good luck!


Ich zeige Euch einen Foto... den Anfang von einer Stickerei was ich für eine Freundin sticke. Wenn du weisst wer der Designer ist und welche Muster es handelt, schreib es mir in Kommentare. Schreibe an deiner Blog darüber das Du hier mitspielst. AmMittag den 31. Dezember von den richtigen Lösungen werde ich eins ausziehen und für den Gewinnern eine Geschenke schicken!!! Viel Glück beim mitspielen!

Je vous montre une Photo. J'ai commencée a broder qquechose pour une copine. Vous pouvez deviner le créateur et le titre de la grille. Laisser moi la réponse dans un commentaire , écrivez sur votre blog ce jeux. Entre les bonnes réponses il y aura un tirage au sort le midi 31.decembre. Bonne Chance!

Martine ajándéka is megérkezett...

A csomagot ki sem kellett bontanom, már láttam hogy valami szépséggel lepett meg. Egy olyan technikát, a boutis-t (ejtsd: buti) alkalmazott, amivel már régóta szemezgetek de még nem jutottam el addig hogy kipróbáljam. Ez a nagyon szép szív kedvet adott hozzá hogy néhány UFO befejezése után lehet hogy megpróbálkozom vele. Kaptam egy szép kis ollót is, az sajnos lemaradt a képről. Merci Martine pour ce magnifique coeur en boutis!!!!

Michelletől kaptam....

ezt a nagyon szép kis bannert.
Merci Michelle pour ce joli cadeau!!! merci d'avoir pensée á moi!!!!

Échange Cadeaux de Noel chez Papotcroix:))) karácsonyi ajándékozás a klubomban

Ebben az évben is volt a klubomban karácsonyi ajándékozás. Mi nem előre húzzuk ki a neveket hanem érkezéskor mindenki ajándéka számot kap és számot húzunk. Így valóban meglepetés a meglepetés, hisz az is az hogy kinek ajándékozunk. Ebben az évben én ezt készítettem... Magali lett a tulajdonosa:)
J'ai brodée pour Magali:

Marie hímezte ajándékba, én lettem a szerencsés tulajdonosa:)
J'ai recu de la part de Marie.MERCI BEAUCOUP MARIE!!!!

Ezek az ajándékok cseréltek gazdát:

Échange coeur chez Mady 3.

Én is megkaptam az ajándékom:) megérkezett a meglepetés.
J'ai recu mes cadeaux de la part de Nathalie - Princes. Merci beaucoup Nathalie pour tous les cadeaux! Je les aime bien! Merci a Mady pour l'organisation de cet échange:)))

Tuesday, December 16, 2008

Échange coeur chez Mady 2.

Nathalie hívott, hogy megérkezett hozzá az ajándékom. Mint már írtam, Mady szervezésében történt a "szívcserebere".
Én ezt küldtem: 3 képkeret összefűzve, benne Renato Parolin új kollekciójából a Cuori in Fiori-ból 3 minta. Zweigart -cashel platinumra DMC 3722-3721-221-el 1 szálon 1 szállal hímezve
(Sur lin zweigart Cashel platinum, avec les fils DMC 3722-3721-221, 1 fil sur 1 fil, grille Renato Parolin - Cuori in Fiori) C'est mon cadeau pour Nathalie:




Eljött a pillanat...

hogy megmutassam:))) Kész az utolsó 3 blokk is . Ma útra indítottam. Karácsony előtti érkezése várható:)


A 9 blokk együtt.... a fotó nem sikerült túl jól a szegényes fényviszonyok miatt.... az idő szomorú, de én vidám vagyok hogy kész lettem ezzel az ajándékkal!!!! Kedves barátnőm, remélem örülni fogsz neki, a patch-részét rád bízom;)

Friday, December 12, 2008

kedvet kaptam hozzá...

Ehhez a kis aprósághoz:))) Nina blogján láttam az ajándékot amit Joei-től kapott. Tetszett. Nagyon. Ha talán nem is annyira szép mint az Ővé, azért elégedett vagyok a kis kincsemmel:)))
A szív mintája részlet EEF In the pink mintából. Színeket találomra választottam, vica-versa a másik oldallal. Elasztikus szálon fityeg.

Sok más hímzést most nem mutogathatok, mert a karácsonyi ajándékgyártás finiséhez kezdek érni.... A red-work-ön az utolsón dolgozom, kicsit csúszik az előre tervezetthez képest, de hétfőn azt is postázom... és mutatom;)

"SZÍVCSERE" karácsonyra - Échange Coeur pour noel chez Mady 1.


Mady karácsonyi csereajándékozást szervezett. A blogján jelentkezőket párokra osztotta, és december 15.-éig kell elküldeni a meglepetést. Téma : szív. Nem hagyhattam ki;) Jelentkeztem. Én Nathalie-nak (Princes) küldtem el ma az ajándékom. A blogja alapján nem sokat tudtam meg az ízléséről, kicsit sötétben tapogatóztam, a saját ízlésemre hagyatkoztam;) Remélem tetszeni fog neki.... Ha megkapja, megmutizom;)
Addig csak ennyit:
Addig is ellátogathattok Mady-hoz, hogy a többiek által készített szíveket megcsodáljátok:)))

Ahová csak nézek pillangók mindenütt:)))

CAEN honlapján találtam ennek az origami pillangónak a leírását. Annának egyszer mutattam meg nagyban, utána sorozatgyártásba kezdett színes sajtcetlikből:)))) A végén kollázst csinált, hogy kinek is? Az óvónőjének.... örülök, mert szereti:)))) Én 4 évesen hajót hajtogattam, ő pillangót:)))
itt található egy jó leírás....

Az én képeim:

Kreatívkodtunk...

Karácsonyra ajándék készül az óvónéniknek....
Macikat gyártottunk, de az arcokat rajzolni először papíron "gyakoroltuk be"....