Monday, September 15, 2008

Újabb oviszsák készül...

Tavaly Isa V. Baby love mintáját hímeztem ki, idén Nimue Poussiere de fée mintára esett a választás. A hímzés késze már kész, fület is találtam hozzá, már csak a varrógépet kellene felpörgetnem:)
Az idei ovikezdés kicsit zökkenősen indult. Új igazgatónő, új óvónénik.... új csoportok..... és csak vegyes csoportok. Az ovi tavaly nyílt egy kiscsoporttal és egy vegyessel. Zseniális óvónénije volt Annának. Az idén pedig "szétszórták" a középsősöket . Két kicsi-közép egy közép-nagy és egy nagy-iskolaelőkészítő csoportot indítottak. Nagyon örülök neki hogy Annát a nagyokkal "rakták össze". Első szülői értekezlet megvolt.... szeretném hinni hogy ez az évünk is annyira sikeres lesz mint az előző volt:)))
PS: Nekem úgy tűnik a gyerekek sokkal jobban alkalmazkodnak a megváltozott feltételekhez, körülményekhez mint a szüleik;)

4 comments:

Unknown said...

coucou Aniko :o))
ta fée est magnifique, tu as avancé super vite !!!! j'adooooore ;o))
bisous !

Nina said...

Nagyon szép lett!
Végülis ovis zsák lesz?

Nina said...

Remélem, olvasni fogod a kommentemet, bár már régebben írtad ezt a bejegyzést...

Szóval, ma elkezdtem én is ezt a bájos kis mintát, amint készen lesz, teszem a blogomba.
Akkor is és most is szeretném megköszönni a mintát, és az inspirációt az elkészítésében ;))
Puszi!

Prado said...

hi! I am a mite too fond of the cross, ojeando blogs found yours and I congratulate you for such wonderful hands that have got a beautiful blog
I'm very fascinated with this, I LOVE your charm and simplicity and I was wondering if you could tell me where to get the graphic
Thank you and again I congratulate you again
greetings meadow