Saturday, August 30, 2008

Hipp-hopp.... itt vagyok!

Nagyon gyorsan telnek a napok mióta hazajöttem, és még gyorsabban teltek a napok amíg otthon voltam.... itthon.....-......otthon..... jó a kérdés..... azt hiszem mióta gyerekem van, azóta vagyok itthon is OTTHON. Amikor pedig OTTHON vagyok az pedig az előtte lévő 30 év, a szüleim, a testvérem,a barátaim, a gyerekkorom, a kamaszkorom, szerelmek, csalódások.... minden, de minden együtt és tömören.

Nem sok mindenre jutott időm, de amit lehetett próbáltam beletömöríteni.
Pár nap Balaton - Anna nagyon élvezte, talán még jobban is mint a tengert, mert nincsenek nagy hullámok és nem sós :)))) Kamaszkori nyarak emléke, régi barátok, ismerősök szintén családostól, gyerekestől nem pedig a szörfdeszkához tapadva lesvén mikor fújja meg az első szellő a faleveleket.....régi emlékek ezek, de felejthetetlenek....
Szatina, álmaim falucskája, már a térkép sem jelzi, de számomra a tökéletes nyugalmat jelenti oda visszavonulni..... erről máskor mesélek....
Utólag visszagondolva arról elmélkedek kivel találkoztam és kivel nem, kinek mit meséltem és kinek még mennyi mindent szerettem volna..... igaz Gabi? Ő az akivel 6 azaz hat éves korunk óta nem tudunk elszakadni egymástól. Andival, hát persze hogy a Wágnerrel is találkoztam! Beszélgettünk mint a régi szép időkben, ráadásul nem is élünk egymástól olyan messze.... csak szervezés kérdése lenne hogy gyakrabban találkozzunk! Heni, kár hogy pont akkor voltatok nyaralni, Anna nagyon készült hogy újra a karjaiban tarthatja az Inez bébit....
Itt gondolok mindig arra, mennyire is fontosak és meghatározóak a gyermekkori barátságok. Szeretném hinni hogy egyszer majd Anna is érezni fogja ezt az érzést....
De nem csak a gyermekkori barátságok fontosak;) arra is példám van hogy a "virtuális" barátságok is miként válhatnak valóságossá:)))) Judit - Violent, gondolom egyetértesz;) Nekem felejthetetlenek az átbeszélgetett fagyizos délutánjaink:)!!!

Emiatt egy napot Budapesten is töltöttem. Már Budaörsön díszkövetség várt:))) Köszönöm Cherry Ildinek, Ninának, Bucilla Bettinek a felejthetetlen napot!!! Erről ők már részletesen írtak, de én fotót mutatok:))) A fotó elkészítéséért köszönetet mondok Tamásnak aki Nina szíve csücske (hogy maradjunk hívek a szívekhez:)).
Büszkén mutatom meg a világnak milyen ajándékokkal lettem elkényeztetve:

Ilditől kaptam ezt a táskát amihez kicsi szütyő is "járt". Nagyon szépen, igényesen van kidolgozva, miden részletére odafigyelve így a kis "cherry" logó sem maradt le róla. KÖSZÖNÖM ILDI!!!! ( Megjegyzés: Ildivel még sosem találkoztunk, így nem tudhatta rólam hogy ha tehetem nem hordok táskát.... Ellenben Anna , hát Ő igen, nagyon megtetszett neki , mindjárt ki is nevezte idei ovis táskának :))) Ildi, ez aztán a megtiszteltetés;))) Ő olyan szeretettel várja vele az ovikezdést amilyen szeretettel Te készítetted! Köszönjük mindketten!
Nina mint már áprilisban és korábban is próbálta eltalálni az ízlésem, a stílusom, a színeim.... NINA, KÖSZÖNÖM! SIKERÜLT!!!
eper Ninától:
arany kisördög Ninától és a "hozzávaló"miniatűr levendulás ollóőr:
Ninától fadoboz és tűtartó hurka:
A dobozon a Mouton rouge: Coeur nacre mintája van:)
A doboz mindenféle szívformájú díszecskét,dobozocskát,gombocskát,csokicskát :))) rejtett, amiket most több okból kifolyólag nem tudok megmutatni. 1. a szívecskés tárgyakat már elrendezgettem a helyükre, a szívecskés csokikról, amik egyébként magyar különlegességek - pedig csak arról a kislányról tudnék képet mutatni aki mind megette:)))

Az ajándéközönnek nem ért itt még véget, mert megérkezett Bucilla - Betti... nézzétek milyen gyönyörűségeket kaptam:
(Itt is van megjegyzés: szeretnék egyszer, - majd ha nagyleszek - legalább fele olyan kreatív lenni mint Ő, mert akkor majd még sz-ból is várat fogok építeni....hihihi)

Újabb tököcske és a hozzá vaó neszeszer az én színeimben, egyszerűen nagyszerű:))) a neszeszerben a szívecskés olló a szívecskés örzővel kapott helyet:)))
Tündéri képkeretben egy miniatűr "anna betü"
A kedvencem pedig ismét magáért beszél, annyira jó hogy kommentet sem tudok hozzá írni;)
Fonaltartó a maga gyönyörében:)))


Hazaindulásunk előtt, amikor már a kocsi is be volt pakolva, meglepetésajándékot hozott a postás. Az utolsó percek egyikében érkezett. Évivel sajnos nem tudtunk találkozni (az a fránya idő) de meglepetést Tőle is kaptam. Lássátok mi volt a csomagban - Évi pedig mindegyikhez használat utasítást is adott:) A mentatáskáról a mozaikfotót utólagos engedélyével az ő blogjáról szedtem le - igaz az kevésbé színhű mint a sajátom;) Minden SK készítésű, van közötte hímzett, horgolt kötött:))) KÖSZÖNÖM SZÉPEN ÉVI!
Nyár kellős közepén van karácsony? Vagy álmodom? Ennyi ajándék egyszerre? És csak nekem? Vajon megérdemlem-e én mindezt? húhh ez csak prózai kérdés volt;) Mégegyszer köszönöm NEKTEK BARÁTAIM hogy gondoltok rám, hogy vagytok nekem!

7 comments:

helen said...

Örülök, hogy megkaptad. Féltem, hogy későn kapom meg a címed, de utána igyekeztem postára. Ezért kerestelek az elmúlt napokban, de látom, megkaptad.

Nina said...

Bekukkantottam, hogy hátha találok friss bejegyzést, és lááám :)))
Örülök, ha jól érezted magad itthon, pláne ha jól sikerült ezt a napot megszervezni és eltölteni együtt :) Máskor is!
Tamásom megtiszteltetésnek érzi, hogy megemlíted, köszöni!
Bucilláról alkotott véleményünk is hasonló, ez a Nő tényleg csodákat alkot :)
Boldog vagyok, hogy olyan barátaim vannak, mint Te, Ő és Ildi!
Puszik!!

Szecsi said...

Az írásodból sugárzik a boldogság!
Csodálatos ajándékokat kaptál!

bucilla said...

örülök hogy újra írtál:))) A képeket utólagos engedelmeddel elcsentem;) És annak még jobban, hogy így örülsz az ajándékodnak:) Az ember néha csak úgy elajándékoz ezt-azt...csak úgy, de amikor valaki fontos, akkor fontos az öröme is, és akkor már nem csak úgy készít valamit, hanem kifejezetten " NEKI". És hát adni öröm, főleg akkor, ha utána azt érzi az ember, hogy elérte célját, örömet okozott az illetőnek:) Ilyenkor teljesedik ki az ajándékozás öröme:) Jó érzés, vagy talán a legjobb.....

Barbi said...

Nagyon szép ajándékokat kaptál! A fonaltartó gyönyörű!

Edit said...

Nagyon jó volt olvasni soraidat! :)
Micsoda meglepi lehetett! Bizonyára megérdemelted... ;)

annaitto said...

Köszönöm, KÖSZÖNÖM!!!