Thursday, July 24, 2008

Évzáró volt az oviban... ajándék készült az óvónőnek


Mindketten készítettünk, én is és Anna is.....
Cadeaux pour la maitresse de petite section pour la féte de fin d'année


Először Anna ajándékát mutatom:) A szatyrokat előrenyomtatottan egy kreatív boltban vettem, a mintát Anna PEBEO festékkel színezte ki.... büszke volt a munkájára.... 3 és fél évesen elég szépet alkotott:)

Az én ajándékom hamarabb készült valamivel, de ő kapta meg.... hímezhettem volna virágot vagy egyebeket, de a LaDDa - Alphabet mintája szímbólikus..... ugyanis tőle tanulták meg ezek a kis lúrkok az első nyomtatott betűk írását..... év vége előtt, miután a nyomtatott nagybetüket már ismerték, áttértek a kicsikre.....
Permin 16 szálas vásznon 1x1 szálon selyemmel. Mérete: 9,6 cm x 6, 6 cm 157 x 108 öltés. Keret IKEA




A kép hátúljára ráírtuk hogy köszönjük Neki az odaadó szeretetteljes munkáját, amivel Annával megszerettete az ovibajárást.... Fantasztikus évünk volt a kiscsoportban, ha valakit érdekel még blogolhatok róla:) ( a képről hiányzik Anna aláírása) Megjegyzés: az óvónő szeptembertől egy másik ovinak lesz az igazgatója :( és kíváncsian várjuk ki lesz az új;)





3 comments:

helen said...

Anna nagyon ügyes :) A legjobb: élvezi, hogy alkot!
Írj az oviról, az rendszerről, a sulirendszerről... érdekel, hogy élnek a franciák :) (meg köztük ti)

Szecsi said...

Szia Anikó,
örülök, hogy újra blogolsz. Mindig szerettem nézegetni a szebbnél szebb munkáidat.
Érdekes, hogy már ovi kiscsoportban tanulják az abc-t a francia gyerekek. Én is szívesen olvasok róla még, ha van kedved írni.

Cserny Cherry Ildikó said...

Ezen az abc dolgon én is meglepődtem. Itt Mo-n a kiscsoport még nem nagyon jár ilyen jellegű konkrétumokkal, inkább a közösséghez való szokás, a szótfogadás, a szülőtől való elválás, a személyes higiénia, stb.-ről szól. És bizony nagy-nagy különbségek vannak a gyerekek között.
Én is kiváncsi vagyok rátok, hogy hogyan éltek egy "másik" világban.