Sunday, September 2, 2007

Ismét...

Nagyon rég nem jártam erre.....

Sokat gondoltam blogom olvasóira, akik napról-napra, sőt hétről-hétre feleslegesen kukkantottak be hozzám.....

A szépidő és a mediterrán éghajlatot + tengert kedvelő vendégeink szinte minden időmet és energiámat "leszívták"....

Talán mostantól kicsit több időm lesz újra kreatívkodni és megosztani veletek gondolataimat....

Előszőr is, szeretnék elnézést kérni Ninától, hogy csak most teszem én itt közzé annak a sok ajándéknak a fotóját , amit tőle ál-PIF ajándékként kaptam. Minden egyes darabján látszik, hogy nagy szeretettel készült, és próbálta az ízlésem eltalálni:) Igyekezhetek majd, hogy én is hasonló meglepetést szerezzek Neked Nina! Köszönöm szépen!!!! Minden egyes darabkán ott van a "szívimádatom" :)


Íme a fotó:

Nem sok időm jutott kreatívkodni sem, de amik elkészültek itt mutatom:

Mutattam már a R.P. szívek első variációját a szíves keretben, utána hogy milyen kampót találtam.... Olyat tettem, amit talán még sosem... kivarrtam u.azt a mintát mégegyszer. A módosítás annyi, hogy másodszor DMC115-öt használtam, a színátmenetes fonalat. Nem igazán tetszett a kampókhoz, így helycserés támadással ilyen lett:
Az első képen a szíveket szemenként hímeztem hogy a színátmenet megmaradjon... nem állítanám hogy a kedvencemmé vált ez a hímzésmód.... valószínű maradok a monochromjaimnál:)

A második kép érdekessége az, hogy amikor elkészültem mindhárom szívvel, felelőtlenül előlhagytam, hogy a 3 éves gyerekem hozzáfért.... ugyanúgy kiszínezte kihúzófilccel a szíveket, a hímzést, mint ahogy én színeztem a haladás menetét a rajzon..... többféle folttisztító és mosószer segített... :)


Hogy mennyire oda kell figyelni arra hogy mit csinál a gyerekem, arra ez is példa... olyat látott, amit addig még sosem.... amint lenyírtam mindkét pulinak a szőrét..... most inkább pumira hasonlítanak..... Anna csak "kis nyuszikámnak" becézte utána..... Másnap a gyerek jött és mutatta, hogy ő is levágta a haját mint én a kutyák haját.... hát, lehet hogy a kézimunkaollómat jobban el kellett volna dugnom..... a haja az arca előtt most csak kb a szájáig ér változó hosszúságú tincsekben..... még jó hogy azért így is össze tudom fogni.... de hát mindezt pár nappal az ovikezdés előtt.... ez egy másik téma.... új bekezdést érdemel, sőt új blogtémát...


Haladtam kicsit az életem főművével is.... az első A4-es oldallal vagyok kész a 35-ből és eddig már 33 színt belevarrtam, ami mondjuk még nem látszik, sőt alig kivehető.....


Íme:


Hamarosan a következő témákról fogok írni: óvodakezdés, új francia rr témám, mániáim...

7 comments:

zsuzsa said...

Már vártalak!
Mi is ma kezdtük az ovit!

Nina said...
This comment has been removed by the author.
Nina said...

Drága Anikó!
Dehogy haragszom, nem kell bocsánatot kérj :)
Örülök, ha tetszenek az ajándékok, igyekeztem tényleg eltalálni az ízlésedet valamennyire :) Kicsit az enyém is benne van :)

A RP szívek nagyon szépek, színátmenetessel nagyon tetszenek, szuper a keret is és az akasztók is!
Hogy nálunk ilyeneket miért nem lehet kapni...

Hiányoltalak én is nagyon innen, ha tudsz, gyere gyakrabban, puszik!

Nina said...

Én töröltem, mert elírtam, javítani nem engedte, bocsánat!!!

Clinique-Bogi said...

Én hetekig gyönyörködtem a királylányban, most pedig a munkáidban. Persze az ajándékaid is csodálatosak. :-)

L'atelier de LiliRose said...

Ton blog est magnifique, que de jolies choses.
Dis-moi Aniko, tu ne pourrais pas faire qq petites phrases en français, juste au moins le commentaire des photos? ;-))))
Merci encore de nous montrer tant de belles choses.
Marie-Hélène

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇